Welkom op de site van Saagrow Beton

Saagrow Beton is een familiebedrijf uit Udenhout, dat al sinds 1975 actief is in de bouwsector. Zowel aannemers als particulieren kunnen bij ons terecht voor de levering van stortklaar beton en het afhalen of leveren van alle zand/cementmengsels en stampbeton. Ook voor het huren van een betonpomp, betonmixers, kipperwagen of zandzuiger bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klanten kunnen rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van onze producten en een uitstekende en flexibele service. 
Ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. 
Saagrow01
Saagrow02
Saagrow03
Saagrow04
Eind 1979 werd een volautomatische betoncentrale in gebruik genomen, met in 1980 het keurmerk van de Betonvereniging wat later Komo werd. Later komen hier betonpompen bij. Wij waren het eerste betonpomverhuurbedrijf dat zowel ISO 9002 als ook het VCA veiligheidscertificaat wisten te behalen.

Begin 2013 werden de betonpompen onder een nieuwe vennootschap geplaatst nl; Betonpompen Verhuur Udenhout. In deze vennootschap zijn ook onze gekwalificeerde medewerkers ondergebracht. In dit bedrijf beschikken wij ook over een veiligheidskeurmerk certificaat van Dekra.
ONDERNEMEN DOEN WE ZO
Wist u dat cement eigenlijk een half fabricaat is en beton het eindproduct is? Saagrow Beton kan hier alles over vertellen en is gespecialiseerd in het leveren van stortklaar beton.