Over Saagrow Beton

Saagrow Beton is sinds 1975 een begrip in de regio op het gebied van beton, zand/cementmengsels en kant-en-klare metselspecie. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt, met de beste vakmensen in dienst en de beschikking over een modern wagenpark. 

Onze trots? Dat zijn onze mensen. Samen zorgen we er iedere dag voor dat onze klanten op de juiste manier en met de beste producten worden geholpen. Ons personeel wordt intern opgeleid en beschikt over de vereiste papieren (VCA-certificering) om de werkzaamheden veilig en correct uit te voeren. Met een uitgebreid wagenpark en goed opgeleide, betrokken medewerkers, gaan we geen uitdaging uit de weg. Een 'Nee', verkoopt Saagrow dan ook niet. 

ONZE CAPACITEIT
Onze betoncentrale is gecertificeerd en beschikt over een capaciteit van 150 m³ per uur. De gehele behoefte van aanvoer zand , grind en cement worden door onze eigen voertuigen verzorgd. Voor de afvoer van natte betonmortel beschikken wij over diverse betonmixers met diverse laadcapaciteiten, variërend van 7 m³ tot en met 15 m³ Hierdoor kunnen wij 112 m³ ineens op de wegzetten. Voor in het werk brengen van deze kwaliteits betonmortel, beschiken wij over 8 betonpompen eventueel met arbeiders voor de verwerking hiervan. Zowel aannemers als particulieren kunnen bij ons terecht.

In de beginjaren produceerde Saagrow Beton de betonmortel nog handmatig. Door de juiste verhoudingen tussen klant, personeel en werkmateriaal werd in 1979 een betoncentrale aangeschaft, waarmee automatisch betonmortel werd geproduceerd. Later kwamen hier betonpompen bij, om de beton ook op moeilijk bereikbare plekken te krijgen.

We zijn trots op vele grote en kleine bouwprojecten, die mede dankzij onze producten en diensten tot een goed einde zijn gebracht. En we kijken uit naar de toekomst. In 2012 is een gloednieuwe betoncentrale in gebruik genomen. Saagrow Beton is er klaar voor om iedere klant te voorzien van het juiste mengsel met de beste kwaliteit!