Transport verhuur

BETONMIXERS
Een betonmixer ook wel cementwagen of betonmolen genoemd kan grind, zand, cement en water mengen tot metsel- of betonspecie. Het wordt ook gebruikt om betonspecie te vervoeren naar uw bouwplaats. In de trommel bevindt zich een vaste spiraal aan de trommelwand, die tijdens het transport het betonmengsel homogeen houdt en tijdens het lossen het mengsel omhoog transporteert. Via een verlenggoot kan het beton dan op de gewenste plaats worden gestort.

Voor het vervoer naar uw bouwplaats  beschikken wij over diverse betonmixers met verscheidene laadcapaciteit. Deze variëren van 7 m³ tot 15 m³. Door onze uitgebreide vloot kunnen wij in een keer 112 m² beton op de weg zetten. Uiteraard zijn deze betonmixers ook door derden in te huren.

KIPPERVERHUUR
De kipperopleggers hebben een laadcapaciteit van 30 tot 35 ton en worden hoofdzakelijk ingezet voor het vervoer van grote volumineuze los gestorte goederen. Het kippen van deze opleggers word mogelijk gemaakt door een hydraulische pomp die aangesloten is op de versnellingsbak van het trekkend voertuig.

Wij verhuren kipperopleggers voor zowel binnenlandse als buitenlandse vracht. Voor de kleinere werven beschikken wij over een kipper met laadkraan. Dit voor het vervoer van bv grind, vloerenzand, stenen en steigermaterialen. 

BULKWAGENS
Een bulkwagen ook wel bulkauto genaamd is een vrachtwagen die bedoeld is voor het transport van cement en allerlei poederproducten in grote hoeveelheden van en naar uw bedrijf in Tilburg. Wij beschikken over 2 bulkwagens en zijn inzetbaar voor zowel onze eigen transportbehoefte als die van derden.